Even voorstellen

Mijn naam is Lize Houben en naast de instructeurscursussen die ik geef van Neusspel, heb ik een eigen Hondenschool in Harderwijk. Mijn hondenschool Cani Amici.

 

Honden zijn mijn grote liefdes en omdat ik graag wil dat het elke hond goed gaat, begeleid ik gepassioneerd elke cursist om ze die juiste kennis over hun honden mee te geven. Op de foto's sta ik met mijn eigen honden Bulan (Cane Corso) en Poppie (Biewer Yorkshire). 

 

Ik maakte kennis met Neusspel toen ik zelf deelnam aan de instructeurscursus Neusspel alweer wat jaren geleden. In Twente had ik van Neusspel hele dynamische en leerzame lesdagen. Toen was ik nog kynologisch instructeur bij Martin Gaus in Lelystad en wilde mijn werkgever een uitbreiding van het lesaanbod. Neusspel was inderdaad een succes. Neusspel bleek een graag gewilde cursus, klanten en honden werden er blij van, het was een frisse wind in al het bestaande les aanbod. 

 

Toen mijn eigen hondenschool Cani Amici het te druk kreeg, stopte ik met mijn instructeurswerk bij Martin Gaus en ik kocht het Neusspel instructeursopleiding concept over van de oprichter en bedenker van Neusspel Nederland. Nu verzorg ik de Neusspel lesdagen voor kynologisch instructeurs en kynologisch gedragstherapeuten.

 

Mijn hondenschool Cani Amici geeft volop puppycursussen en vervolgcursussen, maar daarnaast zijn de Neusspel cursussen de favorieten onder mijn klanten. Ik zou het wat betreft de aanmeldingen ook niet kunnen missen uit mijn les aanbod. Het maakt een enorm deel uit van mijn ingeplande uren en inkomsten. 

 

Mocht je meer over mij en over mijn werkzaamheden willen weten. Bezoek gerust mijn website www.caniamici.nl. 

 

Ik hoop in ieder geval, aangezien honden het zo nodig hebben om met hun neus aan de slag te mogen, zoveel mogelijk Neusspel instructeurs de wereld in te kunnen sturen.

Zodat veel eigenaren en honden gaan ontdekken hoe leuk het samenwerken met elkaar in speuren en zoeken is! :-) 

 

Voor vragen vul het onderstaande formulier in of bel of mail mij rechtstreeks:

Lize Marina Houben

info@neusspel.nl

06- 28 126 104