Instructeurs cursus

Wil je ook graag dit super leuk concept aanbieden aan jouw klanten? Dit kan met de cursus instructeur Neusspel. Na het volgen van deze cursus kan je zelfstandig les geven in Neusspel aan cursisten met hond binnen jouw hondenschool of tijdens jouw lessen/consulten. Neusspel is uitermate geschikt om in te zetten tijdens consulten thuis, deze cursus is dus ook erg zinvol voor gedragstherapeuten!

Cursus instructeur Neusspel (basis)

Bestaat uit:

  • 4,5 verplichte lesdagen inclusief examen
  • Lesboek Neusspel
  • Ander lesmateriaal en een doos met geurvoorwerpen voor tijdens de lesdagen

Eisen:

  • Je geeft actief les op een hondenschool en bent bekwaam en bevoegd om zelfstandig les te geven aan groepen
  • Studiebelasting thuisstudie ongeveer 8 uur per week. Thuisstudie bevat leren en lezen van lesstof, trainen met eigen hond en het maken van video-opdrachten.

    Het lesgeld is exclusief btw, evt. her-examen, werkmaterialen zoals dakjes, zoekobjecten, huiskamer etc.


Wij vinden het belangrijk dat een instructeur niet alleen de oefeningen goed kan uitleggen maar ook zelf met eigen hond actief bezig is met Neusspellen. Daarom staat het eerste dagdeel in het teken van zelf leren met eigen hond. Je krijgt na elke lesdag huiswerk mee naar huis, zowel theorie als praktijk. Deze studiebelasting is leuk maar vraagt wel ongeveer 8 uur per week van je. Zonder deze voorbereiding kun je in de volgende les niet meekomen.

Meer informatie? Vraag de cursus informatie aan door ons een email te sturen.

De raad van beheer heeft 30 accreditatiepunten toegekend aan deze cursus voor kynologisch instructeurs aangesloten bij de RvB.