Klantervaringen

Workshop Neusspel
De workshop Neusspel was me ten zeerste aanbevolen, en terecht! Beginnen met de theorie, om de praktijk te kunnen oefenen met een basiskennis van hoe je de hond laat werken... En hoe! Sep ging er uiteindelijk volledig voor... is ook thuis enorm fan van "het stokje zoeken", dus we oefenen geregeld. Ik raad het met veel plezier aan aan vrienden en kennissen, het was de moeite. Diana, bedankt, en tot volgende keer !
Kim Verschueren en Sep (Border Collie)

Workshop Neusspel
Fantastische workshop neusspel gehad met onze Pip. Ook dochter van 9 vond het geweldig, het samenspel is super om te zien. Diana brengt rust en duidelijkheid in de workshop waardoor er een hele fijne sfeer is onderling. We gaan hard oefenen thuis zodat we klaar zijn voor het vervolg!
Tamara en Pip

 

Workshop Neusspel
Met 2 Bordercollies tegelijk meedoen, eentje ervan is een ervaren Agility hond die echt nergens anders 'voor te porren' was. De ander een onstuimige jongedame van 9 maanden die alleen maar oog heeft voor eten en haar viervoetige vriendin waarmee ze ,zodra ze buiten staat begint met 'drijven'. Ik wist bij voorbaat dat het moeilijk zou worden, zo niet onmogelijk maar na de enthousiaste aankondiging leek me zo'n workshop leuk genoeg om te proberen en wat ben ik daar blij om!
Het was: Leerzaam, leuk, inspirerend en heel motiverend! Mijn honden hebben me versteld doen staan ( maar na de theoretische 1e deel had ik daar al hoop op)
Diana BEDANKT! een verrijking voor mij - ons - onze jongens ( 17 en 20 waren mee en 'zoeken' nu ook dagelijks een keertje met onze viervoeters! in plaats van Gamen!!!! dus dat wil wat zeggen!) en bedankt namens onze honden die er een heel fijn spel bijhebben.
Esther ( Jan, Jelle en Yosh) Joy & Fame en de oude Collies


Workshop Neusspel
Workshop Neusspel was leerzaam en ontspannen. Mijn hond Monty heeft er van genoten en het stokje gebruiken we natuurlijk om thuis verder te spelen.
Liesbeth en Monty

Workshop Neusspel
Het was super leuk en gezellig!! En wat deed je het leuk Diana!! Ook niet onbelangrijk! Super enthousiast en duidelijke uitleg! Er werd alle tijd voor de honden genomen! Super!!
Tessa en Bailey (jack russel)

Workshop Neusspel
"Dank voor het toesturen van de foto's. Een mooi beeldverhaal van een leuke leerzame dag. Ik heb er van genoten met Boris, mijn onstuimige enthousiaste Jack Russel . We waren beiden moe maar voldaan na deze ochtend. We zijn lekker af en toe bezig met een speur of zoek spelletje en dat gaat heel leuk. Ben zeker in voor een vervolg.
Gonnie met Boris (Jack Russel)

Workshop neusspel
Wij hebben een speurlessen kennismakingspakket gedaan bij Diana en de workshop neusspel. Leerzaam en leuk, deskundig en positief. Ze benoemt gedrag wat je hond laat zien, weet waar ze het over heeft, geeft je ruim kennis mee, en het bezig zijn is erg leuk. Met de spulletjes die je meekrijgt kun je thuis vooruit en de informatie van de workshop krijg je ook nog schriftelijk mee (heel handig en fijn!!). Diana is een fijn persoon, leuk, open en toegankelijk.
Eva van Tuijn en Daan (Leeuwhondje)

 

Lessen Neusspel
Dit is een fantastische hondenschool waar op een positieve manier wordt getraind. Diana legt erg duidelijk uit en is enthousiast. We doen neusspel, speuren en een stukje opvoeding bij haar en dat vinden wij en onze flatcoated pup erg leuk en leerzaam.
Rianne en Famke (Flatcoated retriever)