Instructeurscursus

Wil je ook graag dit super leuk concept aanbieden aan jouw klanten? Dit kan met de cursus instructeur Neusspel. Je volgt bij ons de 5 daagse instructeurs cursus waarin theorie en praktijk in groepsverband worden afgewisseld. Wanneer je het individuele examen met een goed afsluit mag jij je instructeur Neusspel noemen!

Na het volgen van deze cursus kan je zelfstandig lesgeven in Neusspel aan cursisten met hond binnen jouw hondenschool of tijdens jouw lessen/consulten. Neusspel is uitermate geschikt om in te zetten tijdens consulten thuis, deze cursus is dus ook erg leuk voor gedragstherapeuten!

Cursus instructeur Neusspel (basis) € 749,- excl btw

Inclusief:

  • 5 verplichte lesdagen (9.30 - 16.30 uur)
  • 1 individueel examen (apart dagdeel van 5 uur)
  • Koffie/thee/lekkers/lunch
  • Lesboek Neusspel, ander lesmateriaal en een doos met geurvoorwerpen voor tijdens de lesdagen
  • Persoonlijke begeleiding via Facebookgroep en feedback per mail tussen de lessen dagen door

Eisen:

  • Je geeft actief les op een hondenschool en bent bekwaam en bevoegd om zelfstandig les te geven aan groepen
  • Studiebelasting thuisstudie ongeveer 8 uur per week. Thuisstudie bevat leren en lezen van lesstof, trainen met eigen hond en het maken van video-opdrachten.

    Het lesgeld is exclusief btw, evt. her-examen, werkmaterialen zoals dakjes, zoekobjecten, huiskamer etc.


Wij vinden het belangrijk dat een instructeur niet alleen de oefeningen goed kan uitleggen maar ook zelf met eigen hond actief bezig is met Neusspellen. Daarom staat de eerste lesdag in het teken van zelf leren met eigen hond / oefenhond**. Je krijgt na elke lesdag huiswerk mee naar huis, zowel theorie als praktijk. Deze studiebelasting is leuk maar vraagt wel ongeveer 8 uur per week van je. Zonder deze voorbereiding kun je in de volgende les niet meekomen.

Meer informatie? Vraag de cursus informatie aan door ons een email te sturen.
Enthousiast en wil je je graag inschrijven? Dat kan via het inschrijfformulier.

 

De raad van beheer heeft 30 accreditatiepunten toegekend aan deze cursus voor kynologisch instructeurs aangesloten bij de RvB.


* Vraag naar de mogelijkheden!
** Wanneer jouw hond niet mee kan komen naar de eerste lesdag kun je dit bij ons aangeven, er zijn genoeg mogelijkheden om toch mee te kunnen doen aan deze cursus zonder eigen hond.

Data

Er is tot aan de zomer van 2018 geen instructeurscursus Neusspel.