Neusspel bij u thuis!

Soms komt een datum of locatie niet uit om de workshop neusspel te volgen. Of u heeft een hond die om welke reden dan ook een workshop in groepsverband niet kan bijwonen. Niet getreurt want u kunt de workshop neusspel ook bij u thuis laten komen!
Tevens zijn de lessen neusspel zeer geschikt voor honden met een (tijdelijke) fysieke beperking of bazen die graag individuele lessen volgen! Het is mogelijk om eenmalig of frequent een les neusspel te volgen.

De instructeur komt bij u thuis en zal beginnen met een klein stukje theorie. Hierna zullen u en uw hond kennis maken met diverse neusspellen. Direct in uw eigen omgeving, binnen- en buitenshuis. De instructeur zal u coachen en laat u alle speur- en zoek mogelijkheden van uw eigen woonomgeving zien. Daarnaast heeft u alle aandacht van de instructeur omdat er geen andere cursisten aanwezig zijn.

samen met de honden uit de buurt

Individuele lessen neusspel kunnen ook in twee- of drietallen gevolgd worden. Erg leuk om eens te doen samen met uw buurthonden- en bazen. De instructeur komt dan bij u thuis en gaat samen met u en maximaal nog 2 andere honden en hun bazen in uw buurt op stap. Zij laat u daar zien welke neusspellen u in uw eigen buurt gemakkelijk kunt uitvoeren. 

De lessen Neusspel worden in Enschede gegeven. De duur van de lessen hangt af van de frequentie van de lessen. Lessen zijn mogelijk vanaf 30 minuten.

Meer informatie? Neem dan met ons contact op!